9 December 2023💝

Swish and grab, fina Julklappar till nĂ€ra och kĂ€ra 💝
I Är fÄr det bli en annorlunda Julmarknad för mig.
Mina konstbrickor, skÀrbrÀdor, smörgÄsunderlÀgg,glasunderlÀgg finns hos @storaholmssateri i trÀdgÄrdshuset.
Jag, Anki kommer inte finnas pÄ plats denna helg.

Hittar du nĂ„got fint till dig sjĂ€lv eller nĂ„gon Julklapp till nĂ€ra och kĂ€ra Ă€r det bara swisha till mig. Är du intresserad av nĂ„gon av mina original mĂ„lningar hör av dig till mig pĂ„ anki@artbyanki.se eller ring. All info finns pĂ„ plats.
Öppet 9-10 December
11-17
VĂ€lkomna till Göteborgs bĂ€sta Julmarknad 💝
www.artbyanki.se
Vill tacka bĂ€sta Stora Holms SĂ€teri  för att ni Ă€r sĂ„ grymma pĂ„ att ta hand om oss utstĂ€llare pĂ„ ett proffsigt samt hjĂ€rtligt sĂ€tt. Blir alltid lika glad nĂ€r jag trĂ€ffar er💝 Anna Nyblom KollĂ©n Erika Bobbosdotter Nyblom
#storaholmssÀteri #artbyanki.se #Hisingen

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *